Напълно начинаещи – 3 клас

Курсът е за тези ученици, които са решили да започнат своето обучение на тази възраст.

Започва се от ABC и числата, и постепенно се навлиза в правилата на езика – времената и правописа.

С много упражнения се овладяват тези знания, правят се диктовки, регулярни преговори и тестове, и се решават кръстословици и ребуси.

Учениците се учат да правят проекти на английски език и четат по една книжка допълнително всеки срок.

Уникалното на тази система е, че има разработено ръководство за учителя как да помогне на децата с дислексия, които също могат пълноценно да изучават чужд език.

 

За продължаващите своето обучение – 4, 5, 6 клас

Продължават да се изучават правилата и граматиката на английски език, времената и правописа. Затова се правят диктовки и много упражнения.

Но на учениците не им е скучно – те четат нови интересни истории в картинки, както и материали за заобикалящия ни свят – статии, уеб страници, обяви, имейли и писма.

Всеки срок прочитат по една книга, адаптирана за тяхното ниво, а после я обсъждат в клас и разработват материал върху нея.

Не се отказват и от песните, проектите и пиесите. А у дома могат да се забавляват с наученото на MultiRom към системата.

На всеки 2 урока имат преговор и тест и това е начин да се докажат колко са научили.

 

За напредналите – 7, 8 клас

Задълбочаване на познанията по граматика – заедно с по-сложните времена идва ред на непряка реч, на условни изречения, страдателен залог и т.н.

Работи се върху текстове от различни стилове – доклади, есета, статии, делови писма, които се учим и да създаваме.

Учениците свикват да използват езика и в различна от ежедневната среда – интервюта за работа, писане на автобиографии и мотивационни писма.

Получават една солидна основа не само за предстоящите изпити, но и за работната сфера.